Modstand fra øverste hylde

I onsdags sikrede HC Midtjylland sig oprykning til HTH Ligaen med en knusende sejr på 32-23 på udebane over Odder. Midtjyderne fik dermed ni points forspring til de nærmeste forfølgere fra Sydhavsøerne og kan dermed med fire runder igen ikke indhentes på førstepladsen i 1. division.

Det bliver således modstand fra øverste hylde, der i form af det kommende ligamandskab venter Elitesport Vendsyssel lørdag kl. 15 i Idrætshallen i Frederikshavn. Efter ugens resultater ser stillingen i bunden af 1. division sådan ud, at Elitesport Vendsyssel er næstsidst og på en direkte nedrykningsplads blot et enkelt point foran HC Odense. Der er fem points op til en plads blandt play off-holdene.

Aktuel stilling i bunden af 1. division.

Antallet af nedrykkere ligger dog ikke helt fast. I øjeblikket fører HØJ’s andethold 2. division øst. Hvis de ender med at vinde rækken, reduceres antallet af direkte nedrykkere fra 1. division til tre hold.

For Elitesport Vendsyssel er HC Midtjylland absolut ingen ønskemodstander. Siden midtjyderne efter en konkurs i 2018 satte sig for at vende tilbage til den øverste hylde i dansk håndbold, har ESV og HCM mødt hinanden tre gange i 1. division. Alle tre gange med Midtjylland som vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *