En synlig overmagt

Overmagten var synlig, da Elitesport Vendsyssel havde besøg i Frederikshavn af det kommende ligamandskab fra HC Midtjylland. Kampen endte 21-36 (9-18). Dermed hænger Elitesport Vendsyssel fortsat fast på næstsidstepladsen i herrernes 1. division med et enkelt point samt en kamp mere end HC Odense.

Den midtjyske overmagt gav sig ikke kun udtryk i resultatet, men var også meget synlig i begivenhederne på banen. Det er ikke uden grund, at de to hold befinder sig i hver sin ende af tabellen.

Gæsterne viste sig kampen igennem som et vældig godt sammenspillet mandskab med nogle velfungerende systemer, der gang på gang bragte spillerne i oplagte scoringspositioner.

Elitesport Vendsyssel viste sådan set god kampvilje og holdt i perioder et godt tempo. Men mange tekniske fejl skæmmede spillet, ligesom mange chancer blev brændt, fordi afslutningerne var for svage, eller skudpositionerne ikke gode nok.

Nicolai Andersen og Mathias Haugen faldt mest i øjnene for gode hos ESV.

For en vendsysselsk betragtning var det desuden en fornøjelse af se Hjørring-drengen Mikkel Madsen, der var omdrejningspunktet i det midtjyske spil.

Om kampens forløb er der ikke stort at sige. ESV holdt nogenlunde trit med gæsterne i starten, men fra 3-4 gik Midtjylland til 6-13 midt i 1. halvleg, og så derefter det svært at finde spænding i den i øvrigt pænt besøgte hal i Frederikshavn.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Nicolai Andersen, Oliver Prince og Mathias Haugen 4, Thomas Steffensen 3, Steffan Stollig 2, Daniel Holmen, Mads Espensen, Daniel Vanggaard og Niels Jessen 1.

HC Midtjylland: Sebastian Jensen og Jonathan Sørensen 7, Mathias Petersen 5.