Ikke et problem at lave mål

”De nødvendige mål skal vi nok lave. Så hvis forsvaret holder, vinder vi også over Roskilde”

Det siger Nicolai Andersen, topscorer for Elitesport Vendsyssel i den seneste og sejrrige kamp mod HEI Skæring forud for søndagens bundopgør i Vrå. Et blik på stillingen i 1. division siger alt om kampens betydning. De to hold har begge 13 points med tre points og en kamp i hånden op til Tønder over nedrykningsstregen.

Nicolai Andersen spiller sin første sæson for ESV. Den 22-årige bornholmer har spillet fem sæsoner i Mors/Thy og en enkelt i Viborg.

Det har blandt andet på grund af skader taget noget tid for Nicolai Andersen at leve op til potentialet. Men i forårssæsonen har han i stigende grad vist sit værd som en både kreativ og målfarlig playmaker.

”Min styrke er at spille hurtigt. Dels for at skabe plads til medspillerne, dels for selv at kunne finde huller til gennembrud eller skud på mellemdistancen. Og det er netop sådan, vi gerne vil spille hos ESV,” siger Nicolai Andersen.

Han fremhæver en anden og væsentlig kvalitet på holdet – en høj moral.

”Selv om vi tabte ni kampe i træk, blev vi ved med at tro på os selv og kæmpe for hinanden i en grad, som jeg vist aldrig har oplevet hos noget andet hold.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *