Ærgerlig fornemmelse

At tabe med fem mål til Ajax i København, og at spille lige op med favoritterne i 2. halvleg, er sådan set ikke så ringe endda.

Alligevel stod cheftræner Jonas Aaen med en ærgerlig fornemmelse efter lørdagens kamp i 1.division herrer i håndbold, der endte 26-21 (12-7) til Ajax over Elitesport Vendsyssel.

”Jeg synes, vi i mangt og meget spiller lige op med Ajax. Men vi brænder altså for mange oplagte chancer. Især i 1. halvleg, hvor vi i starten følges ad, men hvor vi så misser vores chancer og giver Ajax for gode muligheder,” siger Jonas Aaen.

Elitesport Vendsyssel måtte stille op uden Oliver Prince, der ikke blot er holdets topscorer, men også en nøglespiller i det centrale forsvar.

Men det var altså ikke forsvaret, der tabte kampen for Elitesport Vendsyssel, men den manglende effektivitet i angrebet.

Det gjaldt dog ikke Thomas Steffensen, der tog meget ansvar i både forsvar og angreb og blev dagens topscorer for vendelboerne med sine seks mål.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Thomas Steffensen 6, Christian Lykke 4, Mads Espensen og Stefen Stollig 3, Mathias Haugen 2, Daniel Holmen, Nicolai Klinge og Nils Jessen 1.

Ajax København: Frederik Bjerre 8, Oliver Roepstorff og Nichlas Poulsen 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *