Sultne københavnere

Lørdag skal Elitesport Vendsyssel på langtur til Sydhavnen i København, hvor Ajax kl. 15.30 står klar i Bavnehøjhallen med det forsæt at rette op på en sæson, der ikke helt har levet op til forventningerne.

Før denne kamp har københavnerne 12 points for 11 kampe i herrernes 1. division. Mange havde inden sæsonstarten forventet, at Ajax ville blande sig i kampen om oprykning til ligaen. Men hvis det skal blive virkelighed i år, skal københavnerne godt nok være mere stabile, end de har været indtil nu.

Alax’s pointhøst omfatter tilmed to skrivebordpoints fra kampen mod HEI, som Ajax tabte på banen, men vandt på en protest over, at HEI brugte en spiller, som ikke var opført på holdkortet. Sagen er kompliceret, og HEI har anket afgørelsen.

Elitesport Vendsyssel er inde i en strime kampe mod modstandere fra den bedste del af rækken og må igen denne gang betragtes som underdog. Indsatsen i de første 40 minutter i søndags mod Grindsted viste imidlertid, at vendelboerne kan spille lige op med de bedste. Så opgaven mod Ajax bliver at strække det gode spil ud over en hel kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *