Vendsysselsk stormløb på fortet

Fort Spektrum kalder Odder Håndbold sin hjemmebane i opvisningshallen i Odders multiidrætsanlæg Spektrum. Hallen har plads til 700 tilskuere, og tilnavnet Fort Spektrum hentyder naturligvis til, at det har været en meget stærk hjemmebane for Odder Håndbold.

Lørdag skal Elitesport Vendsyssel løbe storm mod fortet i Odder, når det gælder sæsonens tredje kamp i 1. division i håndbold.

ESV’erne kommer med en stor portion selvtillid efter en rigtig god sæsonåbning med uafgjort i Tønder og en hjemmesejr over Otterup i søndags. Spillet har været hurtigt og fantasirigt, når det har kørt bedst. Men der har også været perioder med fejl og udfald, som det er forventeligt på et hold med mange nye spillere.

Modstanderne fra Odder er i denne sæson vendt tilbage til 1. division – ligesom Elitesport Vendsyssel med et fornyet hold. I den første match hjemme i Odder vandt de overraskende stort med 29-22 over Team Sydhavsøerne. I den næste kamp overraskede de negativt ved at tabe 25-28 i Odense.

Men sine foreløbig tre points ligger Elitesport Vendsyssel på tredjepladsen i 1. division. En sejr i Odder vil være en meget værdifuld ballast på den fortsatte rejse frem mod målet – en slutplacering i top 8 og dermed et fortsat liv som 1. divisionshold.

Kampen spilles lørdag kl. 15.30.

Billedtekst:

ESV-spillere fejrer sidste søndags hjemmesejr over Otterup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *