Ønskestart på den nye hjemmebane

Elitesport Vendsyssel fik en ønskestart på den nye hjemmebane i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. En sejr, periodevis glimrende spil og fin stemning i en næsten fyldt hal.

Kampen i herrernes 1. division i håndbold endte 29-25 (18-13) til hjemmeholdet over Otterup HK. De to points er naturligvis uvurderlige for et hold, hvis primære fokus i denne sæson må være at forblive i 1. division.

Men lige så vigtigt er det, at ESV i perioder spillede rigtig godt håndbold. Hurtigt, opfindsomt, med gode kombinationer og individuel klasse.

Men som kampen forløb blev det også demonstreret, at Vendsyssel-holdet med de mange nye spillere stadig er i en indkøringsfase, hvor der endnu sker for mange tekniske fejl og misforståelser.

Det var årsagen til, at kampen i 2. halvleg blev mere spændende, end den så ud til at blive før pausen. I 1. halvleg var ESV nemlig klart bedst og havde tilsyneladende helt styr på fynboerne i kraft af smart angrebsspil og solidt forsvar.

Efter pausen blev fem måls føringen imidlertid støt og sikkert ædt op, og ti minutter før tid nåede Otterup op på 24-24.

Så fandt ESV imidlertid rytmen igen. Daniel Holmen scorede nogle fine mål, Frederik Torp fandt gode redninger frem, og så blev sejren kørt sikkert hjem.

Hos Elitesport Vendsyssel var Daniel Holmen ligesom i sidste weekends kamp i Tønder meget synlig i 2. halvleg. Set over hele kampen var det Oliver Prince, der stod skarpest i billedet tæt fulgt af en af de nye spillere på holdet, venstrekanten Mathias Haugen, der var dagens kontrakonge.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Daniel Holmen 8, Oliver Prince 7, Mathias Haugen 6, Thomas Steffensen 3, Nicolai Andersen og Steffan Stollig 2, Mikkel Krogshede 1.

Otterup HK: Jesper Chapion 8, Morten Glasius 6 og Nicolai Aleksandrovietz 5.

Billedtekst: Mathias Haugen – dagens kontrakonge på Elitesport Vendsyssels nye hjemmebane i Vendsyssel Idrætscenter.