Store nyheder på og udenfor banen

Der er gode nyheder både på banen og udenfor banen, når Elitesport Vendsyssel onsdag kl. 19 i Idærtscenter Vendsyssel tager imod Mors/Thy i Santander Cup – håndboldens pokalturnering.

Både den sportslige og den kommercielle ledelse i ESV bliver ny. Cheftræner for holdet i herrernes 2. division i næste sæson bliver Morten Arvidsson. Ny kommerciel leder bliver Roy Linde Hansen. Dermed bliver onsdagens kamp nuværende cheftræner Benjamin Rømers sidste kamp i spidsen for ESV. 

Morten Arvidsson, der er 58 år og bosat i Sæby, har en lang og afvekslende karriere bag sig. Den begyndte for alvor i Frederikshavn fI, derefter i Lyngså BK, hvor han som assistent for Preben Leth var med til at blive Danmarksmester i 1988 og til at vinde to pokaltitler.


Siden har Morten Arvidsson trænet håndbold på højt niveau i blandt andet KIF Kolding, Randers HK og Vendsyssel Håndbold. Desuden har han været træner i 10 år i Sverige, Norge, England og Tyskland, hvor han blandt andet, førte sine hold frem til fem slutspilsfinaler samt vandt to tyske pokalfinaler med HC Leipzig.

På det ledelsesmæssige bliver Roy Linde Hansen som kommerciel direktør ansvarlig for den kommercielle udvikling af Elitesport Vendsyssel.

Roy Linde Hansen har igennem mange år haft ledende stillinger indenfor ledelse, salg og udvikling hos Nordjyske.

Roy Linde Hansen er pr. 1. maj tiltrådt og vil frem til udgangen af juni arbejde sammen med nuværende direktør Nicolai S. L. Klinge, som herefter vil starte på nye og spændende udfordringer.

På banen onsdag aften ser Elitesport Vendsyssel med forventning frem til at præsentere et af øjeblikkets mest spændende hold i danske håndbold, Mors/Thy med spillere som Erik Toft og Sander Øverjordet (norske landsholdsspillere), Mads Hoxer (kommende Aalborg-spiller), Bjarke Christensen (næstbedste målskytte i ligaen) og Rasmus Henriksen (stort målmandstalent).

Det er et åbent spørgsmål, om Mors/Thy sparer spillere til fordel for det spændende opløb i DM-slutspillet. De har dog rigeligt med kvalificerede reserver. Klubbens U23-hold har vunder 2. division, og U19-holdet blev suveræne Danmarksmestre.

Elitesport Vendsyssel opfordrer til at komme og bakke holdet op i sæsonens sidste kamp. Sparekassen Danmark har sørget for gratis entre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *