Et ordentligt farvel

Elitesport Vendsyssel fik sagt et ordentligt farvel til 1. division for denne gang.

Sæsonens sidste kamp i Ølstykkehallen endte dog 30-23 (17-11), og dermed sikrede hjemmeholdet HØJ Elite sig plads i oprykningsspillet til HTH Ligaen sammen med Grindsted.

For Elitesport Vendsyssel var ambitionen før lørdagens match at yde en indsats, som de kunne være bekendt overfor de øvrige bejlere til oprykningspladserne, Grindsted og Sydhavsøerne. Og ambitionen lykkedes, selv om vendelboerne kun formåede at holde trit med favoritterne frem til de sidste minutter af 1. halvleg.

HØJ Elite var aldrig bagud i kampen, men førte kun med 12-11 efter en snes minutter. Men så rykkede HØJ og kom frem til en pauseføring på 17-11. ESV tabte ikke modet og nåede op på at være bagud med kun tre mål midt i 2. halvleg, men kom aldrig trods en behjertet indsats nærmere en farvel-sejr.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Thomas Steffensen 6, Mathias Haugen og Daniel Holmen 4, Mads Espensen, Oliver Prince og Nicolai Andersen 2, Nicolai Leth Klinge, Niels Bak og Steffan Stollig 1.

HØJ Elite: Roi Berg Hansen og Tobias Myssing 5.