Seks minutters udfald afgørende

Et udfald af seks minutters varighed i 1. halvleg blev reelt afgørende for, at Elitesport Vendsyssel tabte udekampen mod Skovbakken i herrernes 1. division med 26-31 (14-17).

Den famøse periode strakte sig fra kampens 13. til 19. minut, som hjemmeholdet vandt 7-1 og dermed gik fra 6-6 til 13-7.

”Hvis vi ser bort fra dette udfald, spiller vi faktisk en god kamp og matcher Skovbakken,” konkluderer cheftræner Jonas Aaen.

Han fremhæver Frederik Torp for mange fine redninger i målet, men finder i øvrigt, at alle mand bød ind med periodevis gode indsatser.

Helt overordnet ærgrer Jonas Aaen sig over, at ESV ikke formåede at holde bedre fast i et Skovbakken mandskab, der efter en lang periode med corona-problemer ikke så helt skarpt ud.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Oliver Prince 7, Thomas Steffensen 5, Steffan Stollig 4, Mads Espersen 3, Daniel Holmen 2, Christian Lykke, Frank Pedersen, Mikkel Krogshede, Mathias Haugen og Frederik Torp 1.

IK Skovbakken: Emil Sidelmann og Kasper Vangsgaard 5, Christian Meklenborg og Mads Johansen 4.