Nicolai Leth Klinge må rykke ud fra kontoret lørdag og tage en tørn i forsvaret for Elitesport Vendsyssel i udekampen mod Skovbakken.

Direktøren må på banen igen

januar 28, 2022

Nicolai Leth Klinge rykker endnu en gang ud af kontoret og stiller op for Elitesport Vendsyssel, der lørdag kl. 15 møder Skovbakken i Aarhus.

Som både direktør og sportschef for Vendsyssels højst rangerede herrehåndboldklub har Nicolai Klinge hænderne fulde. Og sidste sæson skulle have været hans sidste som aktiv på eliteniveau.

Men allerede i efteråret måtte han tage en tørn på banen, og nu gentager det sig, fordi ESV-truppen er så ramt af skader, at klubben kun med nød og næppe kan fylde holdkortet ud.

”Det er tanken, at jeg primært skal gå ind og aflaste i midterforsvaret, hvor belastningen på Oliver Prince og Steffan Stollig er voldsom,” siger den spillende direktør.

Aktuelt ligger Elitesport Vendsyssel med 10 kampe tilbage 3.sidst i 1. division på en nedrykningsplads. Der er to points op til den 10.plads, der giver adgang til playoff om forbliven i rækken. Der er 4 points op til 8.pladsen, der sikrer mod nedrykning.

Skovbakken ligger lunt på en 7.plads med fem points mere end ESV.

Traditionsklubben fra Aarhus vandt de to klubbers omvendte kamp i Vrå med 36-31 i et opgør, hvor netop forsvarsspillet hos ESV ikke så for godt ud. Det er her, Nicolai Leth Klinge skal forsøge at gøre en forskel på Elitesport Vendsyssel.

Array