Sejr har styrket moralen

Humøret og selvtilliden er styrket i Elitesport Vendsyssel trup inden fire kampe på 15 dage, som bliver altgørende for det vendsysselske holds skæbne i 1. division i håndbold.

Vurderingen af truppens tilstand kommer fra fysioterapeut Henrik Vestergaard Jensen. Og han har noget at have sin vurdering i, for som ”fys” arbejder han ikke blot med spillernes fysiske tilstand, men får også indblik i, hvordan spillerne i det hele taget har det.

”Massagebriksen er et sted, hvor spillernes følelser ofte kommer til udtryk. Frustrationer over skader, irritation over ikke at lykkes på banen, private bekymringer. Men også tilfredshed med gode præstationer og glæde over sejre,” siger Henrik Vestergaard Jensen.

Lige nu mærker han godt humør og fornyet selvtillid efter sejren over Sydhavsøerne i den seneste kamp. Og han fornemmer optimisme i truppen forud for fredagens kamp i Aarhus mod HEI og de følgende kampe mod de øvrige bundhold – Roskilde, HC Odense og FIF.

Henrik Vestergaard Jensen er i gang med sin anden sæson som fysioterapeut for Elitesport Vendsyssel.

”Min opgave er i samarbejde med vores fysiske træner Jacob Strøm at sikre, at spillerne er i den bedst mulige form. Jeg behandler skader, anbefaler øvelser og behandling, og så bistår jeg ved kampene.

”Jeg føler mig i høj grad som en integreret del af truppen og lever helhjertet med i kampene. Så også jeg var glad og lettet, da vi vandt over Sydhavsøerne, og jeg tror og håber på et godt resultat mod HEI og i de kommende skæbnekampe,” siger Henrik Vestergaard Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *