Nøglespiller i sin første sæson

Thomas Steffensen spiller sin første sæson for Elitesport Vendsyssel. Han er med det samme blevet en nøglespiller. Ikke mindst i forsvaret, hvor han personificerer den stil, som kendetegner vendelboernes spil:

Det skal være rigtig svært for modstanderne at spille sig til chancer.

En man i tvivl om, at der bliver gået til stålet i ESV-forsvaret, kan man tage et kig på ”bisselisten”, Tophåndbolds statistik over udvisningsminutter.

Her er to ESV’ere med i toppen – Oliver Prince (andenplads med ti udvisninger) og Thomas Steffensen (fjerdeplads med ni udvisninger).

Det bekymrer ikke Thomas Steffensen.

”Modstanderne skal mærke, at det gør ondt at spille mod os, og så kan det ikke undgås, at der kommer nogle udvisninger,” siger den 25-årige venstre back.

Thomas Steffensen kom til Elitesport Vendsyssel i denne sæson fra Aars HK, hvor han i sidste sæson blot spillede tre kampe på grund af corona-nedlukning.

”Det har været fint at komme til Elitesport Vendsyssel. Jeg vil gerne ville på 1. divisions niveau, og jeg har kunnet mærke, at det udvikler mit spil – både på grund af god træning og hård matchning,” siger Thomas Steffensen.

Lørdag tager Thomas Steffensen og holdkammerater imod FIF. Efter tre sejre i træk stiller ESV for første gang i denne sæson op som decideret storfavorit.

”FIF er godt nok bundhold, og vi er favoritter på papiret. Men hvis vi ikke spiller op til vores bedste niveau, kan vi godt gå hen og tabe. Og det vil være rigtig skidt i forhold til, at vi i de følgende fire kampe skal møde topholdene og forsøge at bevise, at vi hører til i den bedste halvdel af 1. division,” siger Thomas Steffensen.

Kampen mod FIF spilles lørdag kl. 14.30 i Idrætscenter Vendsyssel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *