Mathias på hårdt arbejde

Mathias Haugen og hans holdkammerater hos Elitesport Vendsyssel kommer på hårdt arbejde fredag aften, når de i Klink & Jensen Arena i Herning møder topholdet HC Midtjylland i herrernes 1. division i håndbold.

Som ny hos ESV i denne sæson har Mathias Haugen hurtigt etableret sig på venstre fløj, efter at sidste sæsons førstevalg på pladsen, Christian Lykke, i år er rykket ind som playmaker.

Mathias Haugen er norsk fra Sandefjord og læser til fysioterapeut i Aalborg. De seneste sæsoner har han spillet i 2. division for Nøvling. Han er glad for sit skifte til Elitesport Vendsyssel.

”Det er en spændende udfordring af spille i 1. division, og både kampene og de fine faciliteter i Idrætscenter Vendsyssel er udviklende,” siger Mathias Haugen.

For tilskuerne falder Mathias Haugen primært i øjnene i kraft af sit lynhurtige kontraspil.

”Angrebsmæssigt synes jeg selv, jeg er lykkedes ganske godt med en scoringsprocent på 75. Men det er også vigtigt, at jeg forsvarsmæssigt har fået et fint samarbejde med venstre back Thomas Steffensen. Vi snakker godt sammen, og jeg er specielt tilfreds med, at vi ofte er forudseende og hurtige nok til at lokke modstanderne til at begå angrebsfejl,” siger Mathias Haugen.

I Herning kommer Mathias til at stå overfor et hjemmehold, der topper rækken med 16 points for 9 kampe. Elitesport Vendsyssel ligger midt i rækken med 9 points for 9 kampe.

Kampen bliver den første i en stribe barske udfordringer for Elitesport Vendsyssel. I de sidste fire kampe i første turneringshalvdel møder ESV foruden Midtjylland nr. 4 Grindsted, nr. 8 Ajax og nr. 2 HØJ. Hvert point i disse kampe vil være et velkomment bidrag til at forsvare midterplaceringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *