Endnu et sammenbrud

Grindsted vinder 36-25 (17-16) over Elitesport Vendsyssel i 1.division i håndbold. Hvordan hænger det sammen med, at størstedelen af kampen var både lige og spændende?

Men sådan var det faktisk. Efter 40 minutters spil førte det favoriserede hjemmehold med blot en enkelt pind, nemlig 24-23. Og så går ESV helt i sort og taber de sidste 20 minutter med 12-2!

Forløbet var fuldstændig det samme, da holdene mødtes i Vrå i november. 40 lige minutter og så et ESV-sammenbrud.

I virkeligheden er det historien om ESV’s sæson 2021/22 i 1. division. Holdet evner at spille lige op med de fleste konkurrenter. Blot ikke i en hel kamp. Kortere eller længere udfald med svigtende koncentration og derefter følgende tekniske fejl og brændte chancer har givet modstanderne for let spil.

Og derfor ligger Vendsyssels bedste herrehåndbold nu i bunden af 1. division og må se i øjnene, at end ikke sejre i de to resterende kampe giver nogen sikkerhed mod nedrykning.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Nicolai Andersen 7, Thomas Steffensen 6, Mads Espensen, Oliver Prince og Steffan Stollig 3, Mathias Haugen, Mikkel Krogshede og Nicolai Klinge 1

Grindsted GIF: Daniel Jørgensen 7, Bjarke Jørgensen og Jakob Larsen 5.