To spillere har skilt sig ud

I en sportslig skuffende sæson, der ender med nedrykning til 2. division, har to spillere skilt sig ud hos Elitesport Vendsyssel. Det er Thomas Steffensen og Oliver Prince.

Thomas Steffensen er den mest scorende spiller hos ESV med 110 mål inden sæsonens sidste kamp lørdag mod HØJ Elite. Det giver ham en 11.plads på topscorerlisten i 1. division. Men det er bemærkelsesværdigt, at alle Thomas Steffensens scoringer er ”rene mål” – altså ikke scoret på straffekast. Trækker man straffemål ud af listen, er Thomas Steffensen faktisk den femtebedste skytte i 1. division.

Oliver Prince ligger med 81 mål som nr. 16 på topscorerlisten. 26 er scoret på straffe.

Men de to spillere har ikke kun været værdifulde for ESV som målscorere. De har haft hovedroller i forsvaret også og har slidt og slæbt i tæt på 60 minutter i samtlige kampe.

Det kommer de også til lørdag i Ølstykkehallen, for Elitesport Vendsyssel stiller op i Ølstykkehallen for at give den gas, selv om nedrykningen er en kendsgerning. HØJ ligger nemlig i et tæt ræs med Grindsted og Sydhavsøerne om at sikre sig en af de to pladser, der giver ret til at spille om oprykning til HTH Ligaen.

Alt andet end en 100 pct. indstilling fra ESV’s side vil være unfair overfor de øvrige oprykningskandidater. Og i øvrigt vil vendelboerne gerne sige ordentligt farvel efter to sæsoner i 1. division.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *