Hårde odds for Elitesport

Med en placering som sidst i 1. division og med kun tre kampe tilbage i den ordinære turnering er Elitesport Vendsyssel oppe mod hårde odds for at undgå nedrykning efter to sæsoner i Danmarks næstbedste håndboldrække.

”Min vurdering er, at vi med fire points i de tre kampe har en reel chance for at slippe for direkte nedrykning og i stedet selv kan afgøre vores skæbne i nedrykningsspillet,” siger Nicolai Leth Klinge, der som spiller, sportschef og direktør har en central placering i klubben. Han forklarer:

”Der er god chance for, at der kun bliver to direkte nedrykkere mod fire under normale omstændigheder. De sandsynlige vindere af de to 2. divisioner, HØJ Elite og Mors/Thy, må nemlig ikke rykke op, fordi de i forvejen har hold i ligaerne.”

Men fire points i de resterende kampe mod Grindsted, Ajax og HØJ, er også en formidabel opgave. Grindsted og HØJ slås for komme med i kvalifikationskampene til HTH Ligaen, mens Ajax ligger lunt i midten af 1. division.

Den første hurdle for ESV er Grindsted GIF lørdag eftermiddag i Lynghallen i Grindsted. Og selv om hjemmeholdet senest tabte til bundholdet Odense, er midtjyderne notorisk vanskelige at slå i Lynghallen.

Den omvendte kamp i november endte 21-29 i Idrætscenter Vendsyssel. Men faktisk havde ESV godt fat i Grindsted i det meste af kampen takket være flot forsvarsspil. Til slut slap koncentrationen i både forsvar og angreb op, og Grindsted trak fra til en sikker sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *