Direktøren må på banen igen

Nicolai Leth Klinge rykker endnu en gang ud af kontoret og stiller op for Elitesport Vendsyssel, der lørdag kl. 15 møder Skovbakken i Aarhus.

Som både direktør og sportschef for Vendsyssels højst rangerede herrehåndboldklub har Nicolai Klinge hænderne fulde. Og sidste sæson skulle have været hans sidste som aktiv på eliteniveau.

Men allerede i efteråret måtte han tage en tørn på banen, og nu gentager det sig, fordi ESV-truppen er så ramt af skader, at klubben kun med nød og næppe kan fylde holdkortet ud.

”Det er tanken, at jeg primært skal gå ind og aflaste i midterforsvaret, hvor belastningen på Oliver Prince og Steffan Stollig er voldsom,” siger den spillende direktør.

Aktuelt ligger Elitesport Vendsyssel med 10 kampe tilbage 3.sidst i 1. division på en nedrykningsplads. Der er to points op til den 10.plads, der giver adgang til playoff om forbliven i rækken. Der er 4 points op til 8.pladsen, der sikrer mod nedrykning.

Skovbakken ligger lunt på en 7.plads med fem points mere end ESV.

Traditionsklubben fra Aarhus vandt de to klubbers omvendte kamp i Vrå med 36-31 i et opgør, hvor netop forsvarsspillet hos ESV ikke så for godt ud. Det er her, Nicolai Leth Klinge skal forsøge at gøre en forskel på Elitesport Vendsyssel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *