Elitesport Vendsyssel og Morten Arvidsson er enige om at stoppe samarbejdet.

I sidste uge kom det frem at Mogens Krogh stoppede som direktør for Elitesport Vendsyssel og i lighed med ovenstående beslutning er denne økonomisk betinget, da vi har revurderet vores budget og ikke ser en anden mulighed.

Hvis vi skulle have det optimale ud af Mortens kompetence, var vi nødsaget til at købe Morten yderligere fri, hvilket desværre ikke er økonomisk muligt og samtidig heller ikke foreneligt med Mortens arbejde. Derfor er vi i samarbejde med Morten blevet enige om at stoppe samarbejdet.

Morten Arvidsson, kom til Elitesport Vendsyssel i kølvandet på en skuffende nedrykning til 2. division, og formåede at lede holdet tilbage til 1. division i sin første sæson som cheftræner. Morten skal have en stor del af æren for at vi i dag er tilbage i 1. division. Morten har taget vare på kulturen, og har haft et blik for alle spillere uanset om de var på førsteholdet eller U19 spillere.

Desværre er det økonomiske pres, som mange sportsklubber oplever i dag, blevet afgørende for beslutningen om at afbryde samarbejdet.

“Morten har gjort en utrolig indsats for vores klub, og vi er dybt taknemmelige for hans bidrag til vores genopstigning. Desværre er vores økonomiske situation ikke længere bæredygtig med en træner kapacitet som Morten.” udtaler Formand Jens Beermann.

I stedet for Morten vil Asbjørn Madsen overtage rollen som cheftræner i Elitesport Vendsyssel. Asbjørn, der blev tilknyttet holdet tidligere i denne sæson, har allerede imponeret med sit talent og lederskab, både på og udenfor banen.

Med en imponerende karriere som spiller og en dyb forankring i dansk håndbold, er Asbjørn Madsen blevet betragtet som den naturlige kandidat til cheftræner rollen i Elitesport Vendsyssel. Asbjørn Madsen, der har spillet adskillige ligakampe og deltaget i en semifinale med Mors Thy, har et CV, der taler for sig selv.

Han er også noteret for at have repræsenteret Danmark i hele 5 landskampe, hvilket vidner om hans imponerende færdigheder og erfaring på det højeste niveau af dansk håndbold. Klubben har længe haft øjnene rettet mod Asbjørn Madsen som en potentiel cheftræner, og det har aldrig været en hemmelighed, at vi så ham som en fremtidig leder for holdet.

Selvom han først tilsluttede sig klubben tidligere i denne sæson, har hans indsats og præstationer allerede overbevist ledelsen om, at han er den rette mand for opgaven. “Asbjørn Madsen har vist sig som en ekstraordinær tilføjelse til vores trænerstab. Han har en dyb forståelse for spillet og et imponerende CV som spiller. Vi har fuld tillid til, at han er den rette person til at lede vores førstehold.” Udtaler Formand Jens Beermann.

Asbjørn Madsen vil ikke stå alene i sin nye rolle som cheftræner. Han vil blive assisteret af Søren Møller, der har været en vigtig del af klubben i næsten tre sæsoner og har demonstreret sin dygtighed som talentudvikler.

Sammen udgør de et trænerteam, der har stor erfaring og passion for at udvikle både holdet og de enkelte spillere.

Yderligere spørgsmål kan rettes til:

Sportschef Rasmus Mølgaard 22 58 98 56

Formand Jens Beermann 51 34 31 65