En gentagelse ønskes

Februar i Idrætshallen i Frederikshavn. ESV-bænken jubler. Elitesport Vendsyssel vinder sin første sejr i 1. division i fem måneder. 32-29 over HC Odense.

På søndag kommer odenseanerne igen til Vendsyssel. Denne gang til ESV’s nye hjemmebane i Vrå. Og en gentagelse af resultatet fra Frederikshavn er ønskelig.

Både Elitesport Vendsyssel og HC Odense er henvist til den nederste del af tabellen efter sæsonens første fem kampe. Begge med tre points. Vinderen af søndagens kamp kan således placere sig væk fra nedrykningsfeltet op i næste lag, hvor udsigten til en mellemplacering er væsentlig bedre.

Resultaterne hidtil tyder på, at de to hold er rimeligt jævnbyrdige. Begge har tabt til Skovbakken og Sydhavsøerne. HC Odense har tabt til Otterup, som ESV har vundet over. Til gengæld har HC Odense slået Odder, som ESV tabte til.

Rasmus Levinsen i SUS Nyborg trøjen fra sidste sæson.

Skal Elitesport Vendsyssel lykkes, kræver det det blandt andet, at hjemmeholdet får kontrol med Rasmus Levinsen, som var meget fremtrædende i kampene mod ESV i sidste sæson, hvor han stillede op for SUS Nyborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *