Cheftræner: Afgørende kampe

Elitesport Vendsyssel står foran to afgørende kampe inden turneringspausen.

”Det er nu, vi skal afgøre, hvilken del af 1. division vi skal befinde os i, når forårsturneringen går i gang,” siger cheftræner Jonas Aaen.

Lørdag møder Elitesport Vendsyssel på hjemmebanen i Vrå TM Tønder Håndbold.

”Tønder er i en situation ligesom vores. De har ni points som os, og både Tønder og vi kæmper for at forblive i mellemgruppen og undgå at falde ned på nedrykningspladserne. Tilmed har begge hold spillet de seneste fem kampe uden at få points.”

Årets sidste kamp er på udebane mod Otterup, der også p.t. har ni points.

ESV og Tønder mødtes i turneringens første kamp, der endte 24-24 i Tønder. Jonas Aaen erkender, at ESV må være favorit på hjemmebanen.

”Hvis vi undgår de udfald på fem til ti minutter, som vi desværre har haft i mange kampe, skal vi slå Tønder,” siger Jonas Aaen.

Med halvdelen af turneringen færdigspillet gør cheftræneren situationen for Elitesport Vendsyssel op således:

”Vi er kommet langt med udviklingen af vores spil. Forsvarsmæssigt har vi fået meget større bevægelighed. Det har været nødvendigt, fordi vi generelt er underlegne i højde og fysik i forhold til modstanderne.

I angrebet må vi tilsvarende konstatere, at vi jo ikke har nogle høje spillere, der kan banke bolden i mål fra ni meter. Så vi har måttet udvikle spillet i forhold til de kompetencer, som spillerne har. Også angrebsmæssigt har bevægelighed og hurtighed været vores mål, og jeg synes, vi er kommet langt. Vi skaber mange chancer. Desværre brænder vi også generelt meget. Det er et vigtigt mål i træningen at få scoringsprocenten op.”

Elitesport Vendsyssel og TM Tønder Håndbold spiller lørdag kl. 14.30 i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *