Bredt hold med mange kompetencer

Elitesport Vendsyssel starter sæsonen i 1. division i håndbold 2021/22 på søndag i Tønder. Det bliver i en ny udgave med masser af nye ansigter på holdet og i trænerteamet.

Den nye cheftræner Jonas Aaen er fortrøstningsfuld inden premieren.

”Vi har et bredt hold med mange kompetencer. Vi kan spille med mange forskellige opstillinger og skifte spillere ind og ud uden at miste kvalitet,” siger cheftræneren.

ESV har spillet godt i træningskampene og vundet over konkurrenter fra 1. division. Den seneste træningskamp i mandags var en generalprøve på set-up’et på den nye hjemmebane i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå.

Modstander ved Aars HK fra 2. division, og gæsterne fik en afklapsning med 32-19. ESV gav til tider opvisning i hurtigt og afvekslende spil, der lover godt for premieren på søndag.

”Men én ting er at spille godt i træningskampe. Det er først med points på spil vi virkelig kan vurdere, hvor gode vi er. Så jeg er meget spændt på, hvordan det går i Tønder. Men jeg er optimistisk,” siger Jonas Aaen.

Elitesport Vendsyssel har seks nye spillere på holdkortet. Det overgås dog af søndagens modstander. Sønderjyderne præsenterer 11 nye spillere på deres frygtede hjemmebane med op til 1500 entusiastiske tilskuere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *