Come back med et brag

Efter et par års håndboldpause med fodbold som 1. prioritet er Frederik Torp vendt tilbage i håndboldmålet, som han tidligere har vogtet i bl. a. Frederikshavn og Randers.

Det skete med et brag, da Elitesport Vendsyssels hidtidige førstemålmand Marcus Raakjær måtte melde sig syg med kort varsel inden sæsonens premierekamp i Tønder. Så Frederik Torp blev smidt hovedkulds ind i Tønders heksekedel af en hjemmebane.

”Der var godt nok meget kriller i maven til at begynde med. Men det blev en fed oplevelse i en forrygende kulisse. Bare ærgerligt, at vi ikke fik begge points med hjem,” siger Frederik Torp.

Den 26-årige målmand havde en stor del af æren for, at Elitesport Vendsyssel var sekundet fra en premieresejr i 1. division. Tilmed var han meget tæt på at redde det straffekast, der efter tidens udløb gav Tønder uafgjort 24-24.

Frederik Torp håber på, at Elitesport Vendsyssel til gengæld vinder på søndag, hvor Otterup HK er gæster på ESV’s nye hjemmebane i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Kampstart kl. 14.30.

”Yellow Vikings”, som Otterup HK selv kalder sig, kommer med et fysisk stærkt mandskab, der slog HC Odense 25-20 i deres premierekamp.

”Men vi går naturligvis efter at vinde. Vi har et virkelig spændende hold i denne sæson med styrken i en stor bredde. Det har været fedt at vende tilbage til håndbolden igen som en del af denne trup,” siger Frederik Torp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *