Sejren glippede i sidste sekund

Elitesport Vendsyssel fra sekundet fra en udebane-triumf i sæsonpremieren i 1. division i håndbold. Hjemmeholdet Tønder scorede nemlig til 24-24 efter tidens udløb og frarøvede dermed gæsterne fra Vendsyssel en premieresejr.

Fra starten så det ellers ud til, at Tønder på sin frygtede hjemmebane stille og roligt ville bygge et forspring op, der kunne holde hele vejen. Hjemmeholdet førte 14-10 ved pausen.

Men så tog Elitesport Vendsyssel og ikke mindst Daniel Holmen (foto herover) fat. I sidste sæson var Casper Holmen ESV’s suveræne topscorer. Han er væk og spiller nu i Helsingborg. Men lillebror Daniel fulgte flot i storebrors spor og blev med syv mål – alle scoret i 2. halvleg – en væsentlig årsag til, at ESV indhentede Tønder midt i halvlegen og lå til at vinde kampen, da netop Daniel Holmen med 49 sekunder igen scorede på straffekast til en føring på 24-23.

Sejr blev det altså ikke til for ESV. Men indsatsen lovede godt det rekonstruerede hold med helt seks nye spillere.

Begge hold spillede både hurtigt og aggressivt, og det resulterede i i hele syv udvisninger til hvert hold.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Daniel Holmen 7 (5), Oliver Prince 4, Nicolai Andersen, Thomas Steffensen og Mathias Haugen hver 3, Christian Lykke og Steffan Stollig hver 2.

Tønder: Kristoffer Vestergaard 6, Malte Schnoor og Jaris Tobeler hver 4.