Modvind på Sydhavsøerne

Elitesport Vendsyssel kom i strid modvind på Lolland og tabte søndag med 22-29 (13-15) til førerholdet i herrernes 1. division, Team Sydhavsøerne, i Maribo Hallerne.

Modvinden kom fra flere retninger. Dels fra et hjemmehold, der blev totalt og dygtigt styret af den unge U-landsholdsspiller Nicolai Jørgensen, dels fra et dommerpar, der tildelte gæsterne otte udvisninger, således at ESV spillede mere end 25 pct. af kampen i undertal.

Hjemmeholdet nøjedes med to udvisninger.

Men retfærdigvis skal det siges, at vendelboerne selv bidrog til modvinden med for mange fejl og afbrænderne.

Det gik især for sig i en periode midt i 2. halvleg, hvor hjemmeholdet gik fra 16-15 til 23-16 og dermed selvsagt afgjorde kampen.

Den så ellers rimeligt jævnbyrdig ud i 1. halvleg, og umiddelbart efter pausen var ESV to gange nede med blot et enkelt mål.

Stærkt medvirkende hertil var playmaker Chr. Lykke, der med sin hurtighed og gennembrudsfarlighed bidrog med syv mål og selvsagt blev topscorer for Elitesport Vendsyssel.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Christian Lykke 7, Thomas Steffensen 4, Steffan Stollig og Daniel Holmen hver 3, Mads Espensen og Nicolai Leth Klinge hver 2 og Mathias Haugen 1.

Team Sydhavsøerne: Nicolai Jørgen 9, Daniel Sørensen 6.