Elitesport Vendsyssels

Vision og værdier

Vision


Elitesport Vendsyssel har en vision om at være en top 20 klub i Danmark. Elitesport Vendsyssel skal være landsdelens samlingspunkt for både elitespillere og talenter. Klubben skal have den sportslige kvalitet og de træningsmæssige rammer til at tiltrække både etablerede divisionsspillere og unge talenter. Elitesport Vendsyssel skal via sine resultater sportsligt og udviklingsmæssigt bidrage til at gøre Vendsyssel til en attraktiv landsdel at leve i.

Værdier


Ambitiøse
Elitesport Vendsyssel er en elitesammenslutning. Vi er her for at skabe resultater. Resultaterne skal ses andre steder end i tabellen, vi vil også etablere stor synlighed i mediebilledet i vores område. Vi er ambitiøse i vores mål og i udførelsen. Vores lyst til at vinde er meget større end vores frygt for at tabe.
Alle har et ansvar for egen udvikling. Vi har alle et ansvar for at skabe et fællesskab, som kan favne alle. Vi overholder indgåede aftaler i alle forhold. Vi tager i samarbejde med Hjørring og Frederikshavn kommuner ansvar for at skabe gode sportslige muligheder i Vendsyssel.
Ansvarlige
Omstillingsparate
Elitesport Vendsyssel er en organisation som skal være i konstant udvikling. Det kræver, at alle skal være parate til enhver krævet omstilling, som er en del af Elitesport Vendsyssels udvikling. Du kan downloade Elitesport Vendsyssel beskrivelsen her
Array