Covid-19

Nedenstående skal udover at være en anbefaling også være med til at sikre, at flest mulige kampe kan gennemføres forsvarligt. Disse anbefalinger gælder for alle kampe og indtil andet meldes ud.

Vi vil gerne opfordre til, at man tager et aktivt medansvar også som, gæstehold og publikum ved deltagelse i kampene i 1. division.

Det totale antal personer til en håndboldkamp er i øjeblikket 500 inkl. de aktive, dommere, gulvtørrer, tidtagere, frivillige m.m. Dette betyder, at vi i Hallen Park Vendia har plads til 275 tilskuere og 420 tilskuere i Arena Nord.

I Hallen Park Vendia vil der være markerede områder, hvor det er tilladt for dig som tilskuere at side. Disse anvisninger skal til enhver tid overholdes.

Sprit er tilgængeligt på spillestedet. Personalet i hallen sikrer, at alle overflader, håndtag med mere rengøres og af sprittes efter gældende retningslinjer.

Vi opfordrer til god håndhygiejne og, at alle spritter/vasker hænder når man går fra et rum til et andet

Man skal sikre, at retningslinjerne og procedurer for den enkelte kamp er kendt af alle gæster og bør fremgå både ved køb af billetter, tilmelding, ved ankomst til spillestedet og kampens speaker bør henvise til dem. De skal ligeledes fremsendes til udeholdet.

Vi åbner dørene 1 time inden kampstart.

Du vil blive mødt at frivillige som vil guide jer til det område, hvor I kan side og se kampen

Når du køber entrebillet, vil du blive bedt om, at oplyse mailadresse og telefon nummer. Dette sker for, at vi kan komme i kontakt med alle gæster, hvis det skulle vise sig, at en eller flere blandt publikum er smittet med COVID-19. Vi opfordrer ALLE til, at downloade appen Smittestop.

Udviser du som publikum symptomer på COVID-19 skal du forlade spillestedet straks

Vi opfordrer til, at blive siddende på den anviste plads under kampen og udvise ansvarlig opførsel før, under og efter kampen.

Efter kampen vil vi bede jer der kommer som publikum om hurtigst muligt efter kampen at forlade spillestedet.