Målmand tog hovedrolle

Marcus Raakjær var tilbage som førstevalg i målet og tog en hovedrolle, da Elitesport Vendsyssel lørdag vandt sin anden udesejr i herrernes 1. division i håndbold.

Kampen endte 27-28 (12-16), og som resultatet lader formoder, var det på et hængende hår, at gæsterne fra Vendsyssel vandt.

Efter at have ført hele kampen, måtte vendelboerne mod slutningen se værterne gnave sig ind på forspringet.

Tønder fik udlignet til 26-26 med godt fem minutter igen. Niels-Jacob Thing bragte igen ESV foran, men Tønder fik chancen for at udligne på straffekast.

Men så trådte Marcus Raakjær i karakter. Han reddede straffekastet fra Kasper Lydiksen, og i Tønders næste angreb reddede han endnu en gang og scorede derefter i Tønders tomme mål.

Så gjorde det ikke noget, at den norske ESV-målmand måtte se Tønders Jesper Redlefsen reducere til 27-28 fra en meget spids vinkel med 41 sekunder tilbage. Trods en smule panik før lukketid holdt føringen til slutfløjtet.

ESV-spillerne fejrede selvfølgelig den sjældne udesejr, selv om spændingen for længst er lukket ud af 1. divisions bundafdeling. Og spillerne kan da også være tilfredse med en indsats, der til tider var glimrende med varieret angrebsspil og påpasseligt forsvarsspil.

Der er et fundament at bygge på, når den nye cheftræner Jonas Aaen og hans team tager over fra 1. juni.

Nu er der kun to kampe tilbage for Elitesport Vendsyssel i denne sæson. Begge i Park Vendia. Nemlig pokalkampen mod ligaholdet Fredericia HK tirsdag kl. 18.30 og 1. divisionskampen mod Grindsted på lørdag kl. 14.30.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Oliver Prince og Steffan Stollig 6, Casper Holmen 4, Christian Lykke Jensen 3, Daniel Holmen, Niels-Jacob Thing, Mikkel Krogshede og Magnus Rasmussen 2, Marcus Raakjær 1.

TM Tønder: Kasper Lydiksen 6.

Billedtekst: Marcus Raakjær lukkede kampen med straffekastredning og scoring kort efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *