Kun æren står på spil

Der bliver ingen nedrykning fra 1. division i denne sæson. Det bestemte Dansk Håndbold Forbund i mandags, da det ekstraordinære repræsentantskabsmøde som ventet annullerede alle turneringer under 1. division på grund af, at turneringerne har ligget brak på grund af corona-restriktioner.

Så derfor spiller Elitesport Vendsyssel også i 1. division i næste sæson. Det samme gælder SUS Nyborg. Det til trods for, at netop disse to hold ligger sidst i 1. division på de pladser, der ellers ville have betydet nedrykning.

Så når SUS Nyborg og Elitesport Vendsyssel mødes lørdag i Nyborg, står intet uden æren på spil. De to holds første møde i Hjørring endte med en hjemmesejr på 31-29, efter at fynboerne havde vundet 1. halvleg med to mål. Mon ikke det bliver endnu en tæt kamp i Nyborg?

Billedtekst: Spillerne fra Elitesport Vendsyssel fejrede sejren over SUS Nyborg, da de to hold mødtes i Hjørring tidligere på sæsonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *