En stor traditionsklub

Elitesport Vendsyssels modstander på lørdag kl. 16 i Aarhus er en af de store traditionsklubber i dansk håndbold, Skovbakken, der i en årrække tilhørte den øverste elite og to gange har vundet det danske mesterskab.

Det seneste DM til de gulblusede fra Vejlby-Risskov er dog fra 1982, og nu om dage ligger Skovbakken ligesom Elitesport Vendsyssel i subeliten med en placering som nr. 9 i herrernes 1. division.

Skovbakkens hold har dog kvalitet nok til, at de i oktober kunne vinde 34-26 over ESV i Hjørring. Det er et godt sammenspillet mandskab med Mathias Nikolajsen, Anders Gade og Daniel Glud som profiler.

Mathias Nikolajsen ligger p.t. som nr. 8 på topscorerlisten i 1. division med 105 mål. Han overgås dog af ESV’s topscorer Casper Holmen med 110 mål. Skal vendelboerne lørdag have turneringens første point på udebane, skal Casper Holmen og holdkammeraterne have en god dag uden de mange tekniske fejl, der har skæmmet de seneste kampe.

Billedtekst: Casper Holmen bryder igennem og scorer et af sine seks mål i hjemmekampen mod Skovbakken i oktober sidste år. (Foto: Kristian Hedegaard)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *