Positive indslag i ventet nederlag

At Elitesport Vendsyssel tabte lørdag aftens udekamp mod Nordsjælland Håndbold, kan ikke overraske nogen. Det blev 33-24 (17-12) til topholdet i herrernes 1. division i håndbold, og nordsjællænderne ligger sikkert på kursen mod oprykning til ligaen.

For vendelboerne var der imidlertid opmuntrende indslag at notere trods det markante nederlag. Opmuntringen bestod i, at holdet generelt spillede op til et acceptabelt niveau, og specielt at flere spillere gjorde det ganske overbevisende.

Først og fremmest var stregspilleren Steffan Stollig endnu en gang effektiv i begge ender af banen. Med ti mål og en gedigen forsvarsindsats gennem 60 minutter viste han høj klasse.

Han blev fulgt godt til dørs i det offensive af unge Magnus Rasmussen, der blev næstbedste målscorer for ESV med fem mål og mere og mere ligner en fremtidens mand på holdet.

Endnu et par unge spillere fik chancen i kampens afslutning. Målmand Daniel Vanggaard kom ind i stedet for en i øvrigt glimrende Marcus Raakjær og tog bl. a. et straffekast. Og venstre backen Kristoffer Baggesen gled godt ind i spillet, selv om han ikke fik scoret.

Men Nordsjælland Håndbold var trods alt et klart bedre hold med større individuel kvalitet og bredde, og så hjemmesejren var aldrig i fare.

Målscorere:

Elitsport Vendsyssel: Steffan Stollig 10, Magnus Rasmussen 5, Casper Holmen 4, Chr. Lykke Jensen 3, Daniel Holmen og Niels-Jacob Thing 1.

Nordsjælland Håndbold: Mathias Bach Møller og Matias Campbell 6.

Billedtekst:

Steffan Stollig var bedste mand hos Elitesport Vendsyssel i både angreb og forsvar (Arkivfoto: Kristian Hedegaard)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *