Nu kan der kigges opad i tabellen

Med sejren i lørdag over HC Odense – den første i fem måneder – øjner Elitesport Vendsyssel nu en realistisk mulighed for at slippe fri af bunden i herrernes 1. division håndbold.

Endnu en sejr onsdag, hvor SUS Nyborg kommer på besøg i Hjørring, vil tillade vendelboerne at kigge opad i tabellen efter TM Tønder, der så vil være fire points foran.

Stillingen ser lige nu således ud:

Efter planen skal de tre nederste hold rykke direkte ned. Nr. 10 og 11 skal i nedrykningsspil. Men om der overhovedet bliver nedrykning, vides ikke. Der spilles slet ikke i 2. division, og der er således ringe udsigt til at finde oprykkere. Uden oprykning, ingen nedrykning, er den logiske konklusion.

Men nu gælder det for Elitesport Vendsyssel om at fokusere på SUS Nyborg. Indsatsen mod HC Odense gav anledning til reel optimisme. Især på angrebssiden. Cheftræner Morten Holmen har imidlertid brugt træningstid på at forbedre forsvaret. Videostudium af SUS Nyborg har afsløret, at fynboerne råder over en dygtig og skudstærk bagkæde, som skal have meget opmærksomhed.

Kampen mod SUS Nyborg spilles onsdag kl. 20 i Park Vendia uden tilskuere. Den streames live på Elitesport Vendsyssels Facebook-side.

Billedtekst: Casper Holmen styrede Elitesport Vendsyssels gode angrebsspil i sejren over HC Odense (Foto: Casper Nellemann)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *