Sejr efter fem måneder

Endelig en sejr! Ikke siden 28-24 over Sydhavsøerne i premierekampen i 1.division den 5. september har Elitesport Vendsyssel fået fuld gevinst. Så ikke så underligt, at spillere, trænere og ledere var helt oppe at køre efter sejren på 32-29 (18-14) over HC Odense lørdag eftermiddag i Idrætshallen i Frederikshavn.

Dermed kom Elitesport Vendsyssel væk fra bundpladsen og rykkede forbi HC Odense og SUS Nyborg til en 12. plads. Og netop SUS Nyborg er modstanderen I Park Vendia på onsdag. Det bliver en højspændt kamp.

Det var opgøret med HC Odense sandelig også, for afgørelsen faldt først i de sidste minutter.

ESV lå godt til ved pausen med en fire måls føring. Men den smuldrede hurtigt, og ved 20-20 var det lige. Vendelboerne kom igen foran, men fynboerne udlignede, og sådan fortsatte det frem til stillingen 29-29 med godt tre minutter tilbage.

Så bragte Mikkel Krogshede ESV foran 30-29 fra fløjen efter en smuk pasning bag om ryggen fra unge Magnus Rasmussen. Og da Casper Holmen bankede et straffekast op i hjørnet med 40 sekunder tilbage på uret, var sejren hjemme, og Steffan Stollig kunne lægge sidste hånd på værket til en tre måls sejr.

At fremhæve den ene for den anden på ESV-holdet er næsten synd, for alle leverede en koncentreret indsats. Men det kan noteres, at Sebastian Andersen var en stor trussel før pausen, at Steffan Stollig var meget effektiv, at Casper Holmen var omdrejningspunktet, og at Marcus Raakjær havde gode redninger – specielt en flyvende blokering direkte fra bænken.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Steffan Stolling 10, Casper Holmen 6, Sebastian Andersen 5, Christian Lykke Jensen og Oliver Prince 3, Mikkel Krogshede og Magnus Rasmussen 2, Daniel Holmen 1.

HC Odense: Lukas Risum topscorer med 6.

Billedtekst: Grund til jubel i ESV-lejren – første sejr i fem måneder. (Foto: Casper Nellemann)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *