Ung spiller med hovedrolle

Magnus Rasmussen, 20 år, der hidtil har haft biroller på holdet, fik en hovedrolle for Elitesport Vendsyssel i kampen mod TM Tønder i herrernes 1. division i håndbold.

Desværre for ham og for ESV blev hans glimrende indsats og uvant mange spilleminutter ikke kronet med en sejr. Gæster vandt med 29-26 efter føring 14-13 ved pausen.

Men Magnus Rasmussen blev ikke blot topscorer for hjemmeholdet med fem mål fordelt på langskud, gennembrud og straffekast. Han var med sit optimistiske spil stærkt medvirkende til, at kampen blev både spændende og underholdende. Den havde fortjent en hal fyldt med publikum i stedet for de corona-tomme lægter, som er betingelserne lige nu.

Hvorfor tabte Elitesport Vendsyssel denne kamp, når de både spillede og kæmpede rigtig flot?

Forklaringen er simpel – nemlig et kostbart koncentrationssvigt i de første minutter af 2. halvleg, hvor gæsterne alt for let fik lov til at øge halvtidsføringen på 14-13 til 18-13.

Det efterslæb fik vendelboerne aldrig indhentet, selv om de var tæt på flere gange. Og da Magnus Rasmussen med tre minutter tilbage af kampen reducerede til 25-26, var muligheden for i det mindste uafgjort bestemt til stede.

Men en offensiv satsning kostede i stedet for et par lette mål til Tønder, og så blev det heller ikke til point denne gang til Elitesport Vendsyssel.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Magnus Rasmussen 5, Casper Holmen, Mikkel Krogshede og Chr. Lykke Jensen 4, Steffan Stollig, Sebastian Andersen og Marcus Raakjær 2, Daniel Holmen, Oliver Prince og Niels-Jacob Thing 1.

TM Tønder: Niels Buch Christiansen topscorer med 6.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *