Handelsbetingelser for billetkøb og billetbestilling

Aftaleindgåelsen:

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Elitesport Vendsyssel har registreret og modtaget betaling. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Billetkøbet:

Billetter kan købes kontant ved indgangen til hjemmekampe eller via Elitesport Vendsyssels online billetsalg. Ved køb oprettes du i billetsystemet som kunde, og afgiver personlige oplysninger som navn, bopæl, e-mail, oplysninger om betalingskort etc. For at afslutte køb af billetter skal du godkende nærværende handelsbetingelser. Billetkøbet underlagt dansk rets almindelige regler.

Et sæsonkort gælder til alle hjemmekampe arrangeret af Elitesport Vendsyssel.

Levering:

Når du køber dine billetter via vores online billetsalg modtager du din billet via e-mail hurtigst muligt. Hvis du ikke har modtaget e-mail med din billet inden for 24 timer efter gennemført køb, skal du rette henvendelse til nicolai@elitesportvendsyssel.dk.

Betaling:

Du kan betale for dine billetter med Dankort, MobilePay og Visakort samt andre kreditkort. Al kommunikation mellem dig og Elitesport Vendsyssel sker krypteret. Der er derfor ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Reepay, og Elitesport Vendsyssel gemmer ikke kortoplysningerne.

Leverings- og administrationsomkostninger:

Der kan på udvalgte kampe og arrangementer være et billetgebyr pr. billet. Alle priser er inklusiv eventuel moms og afgifter.

Billetten:

Billetten med den påtrykte stregkode er dit adgangsbevis til det pågældende arrangement. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan derfor ikke anvendes flere gange. HUSK at det ifølge “Lov (2007-05-23 nr. 458) om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer” er forbudt at søge opnået fortjeneste gennem videresalg af kampbilletter.

Ændring af arrangement:

Ændring af et arrangement kan ske indtil 48 timer før oprindelig afholdelse. Der er her typisk tale om ændring af spilletidspunktet herunder dato og tidspunkt for et håndboldarrangement. Ændringerne kan ske som led i aftaler mellem den turneringsansvarlige og et givent medie. Ændringer i datoen, tidspunkt, spillested, delvis gennemførelse af arrangementet m.v. er ikke en aflysning, og pengene refunderes ikke ved ændring. Ændring af et arrangement meddeles via den ved købet oplyste e-mail (hvis du er oprettet som kunde i forbindelse med købet) samt på www.elitesportvendsyssel.dk

Ombytning eller refundering:

Billetter kan ikke ombyttes til andre prisgrupper eller andet arrangement. Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Aflysning:

Et arrangement er aflyst, hvis det ikke gennemføres. Aflysning af et arrangement meddeles via den ved købet oplyste e-mail samt på www.elitesportvendsyssel.dk. Ved aflysning refunderes billetprisen automatisk, og beløbet indsættes på det anvendte betalingskort indenfor 8 hverdage. Hvis arrangementet er købt kontant, skal du henvende dig til Elitesport Vendsyssel administration for at få beløbet refunderet. Betalingsgebyr og billetgebyr refunderes ikke.

Reklamation:

Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet, skal rettes direkte til Elitesport Vendsyssel.

Forbehold:

Elitesport Vendsyssel forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris samt gebyrer. Elitesport Vendsyssel tager forbehold for fejl i oplysninger om arrangementer herunder bl.a. priser, spillested, dato og tidspunkt samt for udsolgte arrangementer. Elitesport Vendsyssel er alene ansvarlig for billetkøberens eventuelle direkte tab, såfremt ansvar er idømt efter dansk rets almindelige regler.

Fotografering og optagelser:

Fotografering og optagelser finder sted ved alle arrangementer og anvendes kommercielt.

Billetbestilling:

Billetter bestilles med de rettigheder som anført under “Billetkøb og billetbestilling”.

Personoplysninger

Elitesport Vendsyssel gemmer oplysninger om navn, adresse og by, telefonnummer samt e-mail i forbindelse med bestillingen. Disse oplysninger klassificeres som almindelige personoplysninger.

Begæring om sletning af personoplysninger bedes rettet til nicolai@elitesportvendsyssel.dk, hvorefter personoplysninger slettes efter 5 år, idet oplysninger om køb er omfattet af lovgivning om bogføringsmateriale.

Databehandler er udbyderen af billethåndtering, Podi ApS, med hvem Elitesport Vendsyssel har indgået databehandleraftale med under henvisning til Persondataforordningen.

Aftaleindgåelsen:

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Elitesport Vendsyssel har registreret og modtaget betaling. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af sæsonkort ikke omfattet af fortrydelsesretten.