Kaotisk turnering starter igen

På lørdag stiller Elitesport Vendsyssel op i København mod Ajax i herrernes 1. division i håndbold og genoptager dermed en turnering, der på grund af corona-situationen har fået en næsten kaotisk karakter.

Elitesport Vendsyssel var senest i kamp den 12. december i Maribo mod Team Sydhavsøerne. Inden da havde ESV haft corona-pause i halvanden måned efter kampen den 28. oktober mod HEI Skæring.

Nu kommer der – hvis der ikke indføres nye restriktioner – til gengæld turbo på programmet med 8 kampe på 4 uger fra 16. januar til 10. februar. Heraf 6 hjemmekampe!

ESV er sammen med Hjørring Futsal klassificeret som elitehold og dermed de eneste, der må træne indendørs i Hjørring. ESV i Højenehallen og futsal-spillerne i Park Vendia.

Der har siden jul været trænet tre gange ugentlig i Højene, men det uregelmæssige kampprogram og flere perioder i efteråret uden holdtræning gør, at ESV’s kampform ikke er let at bedømme.

Umiddelbart må Ajax, der på femtepladsen har 13 points for 11 kampe, anses for favoritter mod Elitesport Vendsyssel, der som tredjesidst har 4 points for 9 kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *