Værdifuldt point i sidste sekund

Tiden var udløbet, da Casper Holmen stensikkert satte et straffekast til 31-31 (14-16) og dermed reddede et point med hjem til Vendsyssel i kampen i Maribo mod Team Sydhavsøerne.

Det ene point på en svær udebane var en stor opmuntring for Elitesport Vendsyssel, der fortsat ligger i den tunge ende af 1. division i håndbold.

Men alligevel må holdet fra Vendsyssel ærgre sig over, at de ikke fik begge points med hjem. Med kun ti mand på holdkortet spillede de nemlig noget af det bedste hidtil i sæsonen og førte i størstedelen af matchen – flere gange med fire mål.

Tre mand skilte sig specielt ud hos ESV. Oliver Prince var knivskarp på højre back og scorede otte mål. Det sammen gjorde Casper Holmen, der styrede spillet suverænt og udnyttede alle sine fem straffekast.

Og så var der målmand Marcus Raakjær, der ikke blot tog godt fra i målet, men scorede hele seks gange i Sydhavsøernes tomme mål.

Han kan sende en venlig tanke til Sydhavsøernes træner Ian Marko Fog, der i store dele af kampen holdt fast ved at spille syv mod seks, men altså blev straffet af Marcus Raakjær, når 7 mod 6 angrebene ikke endte med scoring.

For Elitesport Vendsyssel scorede Oliver Prince og Casper Holmen hver 8 mål, Marcus Raakjær 6, Christian Lykke Jensen 3, Niels Sørensen og Magnus Rasmussen 2, Niels-Jacob Thing og Steffan Stollig 1. Topscorer for Team Sydhavsøerne var Kasper Olsen med 10 mål.

Billedtekst: Casper Holmen sikrede Elitesport Vendsyssel et point på straffekast efter tidens udløb. (Foto: Kristian Hedegaard)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *