Aktiviteterne er flyttet hjem

De særlige corona-restriktioner for syv nordjyske kommuner har betydet, at alle fælles sportslige aktiviteter for spillere og trænere i Elitesport Vendsyssel er suspenderet.

Klubben har måttet hjemsende de lønnede ansatte cheftræner Morten Frandsen Holmen og kommerciel leder Mads Godby. Sportschef Nicolai Leth Klinge står som den eneste for alle igangværende aktiviteter i Elitesport Vendsyssel.

Klubbens sponsorer og øvrige samarbejdspartnere er blevet orienteret om den beklagelige situation.

Restriktionerne betyder også, at Elitesport Vendsyssel som det eneste hold i rækken ikke får lov at spille med, når 1. division genoptages den 20. november efter den aktuelle corona-nedlukning.

Alle spillerne har fået et program for hjemmetræning, så at de i et vist omfang kan opretholde deres træningstilstand. Der arrangeres også virtuel fællestræning via Teams for at spillerne kan opretholde en vis social kontakt.

Nicolai Leth Klinge har desuden optaget en video med instruktion i hjemmetræning for håndboldboldspillere. Den kan naturligvis også anvendes af andre end Elitesport Vendsyssels spillere. Videoen lægges op på Facebook. Du kan også se den her:

Træningsvideo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *