ESV træner med restriktioner

Selv om turneringen i 1. division i håndbold er suspenderet på grund af corona-situationen, fortsætter Elitesport Vendsyssel træningen.

Elitesport Vendsyssel kommer tidligst i kamp igen den 28. november, hvor Tønder efter turneringensplanen kommer på besøg i Park Vendia (Foto: Kristian Hedegaard)

Det sker dog under de stramme konditioner, som myndighederne har lagt på klubber, der ikke anses for at være fuldt professionelle.

Træningen foregår således, at spillerne deles i grupper på højst 10 personer. Grupperne må ikke komme i kontakt med hinanden under træningen, men skal opholde sig i hver sin ende af hallen med en neutral midterzone, der ikke må betrædes.

Elitesport Vendsyssels trænerteam under ledelse af cheftræner Morten Frandsen Holmen har lagt et minutiøst program for, hvordan træningen på de betingelser kan gennemføres optimalt.

1.divisionstruppen træner første gang under corona-restriktionerne mandag aften. Tirsdag er det 3.divisionstruppens tur.

Turneringen er suspenderet frem til 23. november. Elitesport Vendsyssel kommer tidligst i kamp igen den 28. november mod Tønder i Park Vendia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *