Corona-lukning af 1. division

Med øjeblikkelig virkning er 1. divisionerne i håndbold lukket ned med henvisning til corona-situationen. Foreløbig indtil 23. november. Det har Divisionsforeningen Håndbold meddelt Elitesport Vendsyssel og de øvrige klubber i kvindernes og herrernes 1. division.

Det bliver tidligst efter 23. november, der igen kommer tilskuere til 1. divisionshåndbold i Park Vendia. (Foto: Kristian Hedegaard)

I Elitesport Vendsyssel står vi undrende overfor beslutningen, som myndighederne har truffet, selv om divisionsforeningen bistået af Dansk Idræts Forbund har kæmpet imod i forhandlingerne.

I divisionsforeningens orientering til klubberne hedder det blandt andet

”….. vi må konkludere, at klubber i 1. division i træningssammenhæng må forholde sig forsamlingsforbuddet på de 10 personer for atleter over 21 år. Alle kommuner har udsendt opdaterede regler til foreninger og haller, hvor I kan opdatere jer på hvordan det er i jeres haller.

Vi håber selvfølgelig alle på at vi kan genoptage aktiviteterne efter de fire uger, og holder fast i alle kampe fastsat efter den 23. november. Kampene i den mellemlæggende periode og genplaceringen af disse vil vi i samarbejde med jer forholde os til, når vi har et billede af, hvornår og hvordan landet åbner igen.”

I Elitesport Vendsyssel vil vi i de kommende dage drøfte, hvordan vi under disse betingelser kan holde aktiviteterne i gang. Samtidig må vi vurdere, hvordan nedlukningen økonomisk kommer til at berøre klubbens drift og træffe eventuelle nødvendige skridt i den anledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *