Lige ved og næsten igen for ESV

Elitesport Vendsyssel var snublende nær ved at få point mod HEI. Med 12 sekunder igen var vendelboerne i angreb og havde muligheden for at udligne. Men chancen blev tabt, og det kostede i stedet et kontramål.

Christian Lykke Jensen, der med tre mål på stribe i slutningen af 1. halvleg bidrog til, at Elitesport Vendsyssel fik vendt kampbilledet. (Foro: Kristian Hedegaard).

HEI vandt således kampen i herrernes 1. division i håndbold onsdag i Skæringhallen med 27-25 (15-12). Men kampen blev i bund og grund ikke tabt på grund af den missede chance i slutsekunderne. Den blev tabt på grund af en elendig start på kampen af ESV. Igen igen.

I søndags var Elitesport Vendsyssel bagud med 2-9 mod Otterup efter 20 minutter. Onsdag var ESV igen 7 mål bagud efter 20 minutter. Denne gang 7-14.

Til gengæld vandt vendelboerne kampens sidste 40 minutter med 18-13. Det er det positive, de kan tage med hjem fra Aarhus. Det tæller bare ikke i tabellen, hvor ESV fortsat ligger i nedrykningsfeltet.

ESV’s spillende sportschef Nicolai Leth Klinge var ærgerlig over kampens forløb.

”Ligesom mod Otterup kom vi alt for dårligt ud til kampen og måtte kæmpe hårdt for at komme tilbage. Det bliver vi nødt til at få rettet op på,” sagde Nicolai Leth Klinge.

Det bliver der lejlighed til allerede på lørdag, hvor ESV skal op mod en vanskelig modstander, nemlig HC Midtjylland på udebane.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Casper Holmen 8, Christian Lykke Jensen og Steffan Stollig 4, Sander Pettersen og Magnus Rasmussen 2, Marcus Raakjær, Niels-Jacob Thing, Andreas Hussmann, Daniel Holmen og Oliver Prince 1.

HEI: Marcus Rahbek 5, Rasmus Barslund og Rokur Akralid 4, Nicolai Schytt Nielsen og Daniel Møller Holleufer 3, Jonathan Stjernholm, Mikkel Mundus-Pedersen og Jonas Hald Christensen 2, Martin Nørlund Christensen og Henrik Juul Nielsen 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *