Topscorer mellem stængerne

Marcus Raakjær – mest scorende målvogter i 1. division (Foto: Kristian Hedegaard)

Marcus Raakjær er topscorer i 1. division i håndbold. Blandt målmændene altså.

Elitesport Vendsyssels målvogter har i sæsonens hidtidige syv kampe scoret 9 mål. Og det har ingen andre målmænd i rækken præsteret.

Egentlig topscorer for Elitesport Vendsyssel er dog Casper Holmen med 36 mål som nr. 10 på listen, der toppes af Bo Spellerberg fra HØJ med 55 mål.

De mange mål fra Marcus Raakjærs side skyldes, at ESV’s modstanderne ofte har spillet 7 mod 6 og dermed ladet eget mål stå tomt. Og taber de bolden, har Marcus Raakjær været både hurtig og sikker til at udnytte muligheden for at score fra den anden ende af banen.

Marcus Raakjær, 23-årig nordmand, der kom til ESV fra HC Odense ved sæsonstarten, har ikke kun brilleret med mange mål. Han har præsteret flot i alle kampe indtil nu.

Det får Elitesport Vendsyssel brug for onsdag aften, hvor vendelboerne skal ud i en svær udekamp i Skæringhallen ved Aarhus mod HEI.

Kampen skulle oprindelig være spillet i forrige weekend, men blev udsat, da ESV måtte i corona-karantæne.

HEI er et af de hold, som Elitesport Vendsyssel helst skal kunne måle sig med. Aarhusianerne er imidlertid kommet bedre fra start end ESV med 7 points i 7 kampe. ESV har 3 points. Senest vandt HEI sikkert over HC Odense, som ESV i weekenden spillede uafgjort med.

Før sæsonstarten mødtes de to hold i en træningskamp, og den vandt Elitesport Vendsyssel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *