ESV med selvtilliden intakt

Sebastian Andersen, der med et kanonskud i kampens døende sekunder hentede et uafgjort resultat til ESV i Odense i lørdags (Foto: Kristian Hedegaard)

Selvtilliden er intakt hos Elitesport Vendsyssel til søndagens kamp i Arena Nord i Frederikshavn mod Otterup i herrernes 1. division i håndbold.

Troen på egne evner hviler på, at ESV-spillerne i sidste lørdags kamp i Odense med en stærk moral fik reddet det ene point ved at spille uafgjort mod HC Odense til trods for, at ESV med tre minutter igen var tre mål bagud.

Og selvtilliden baserer sig ikke mindst på, at ESV førte gennem en stor del af kampen og nok burde have vundet den. Det skyldtes især storspil af Oliver Prince på højre back og den hidtil bedste indsats for ESV af Sander Hornstved Pettersen på venstre back.

Otterup er ligesom HC Odense et af de hold, som Elitesport Vendsyssel skal kunne måle sig med. Der kan forventes et lige og spændende opgør.

I øvrigt var kampen i fare for aflysning på grund af en positiv corona-test hos en Otterup-spiller. Men hele den fynske trup er nu testet fri for corona.

Kampen spilles kl. 14, og de, der ikke møder op i Arena Nord, kan følge opgøret live på Elitesport Vendsyssels Facebook-side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *