Negative tests, positive attituder

Træning i Park Vendia efter corona-nedlukningen

Mandag genoptog Elitesport Vendsyssel aktiviteterne i normalt omfang efter corona-nedlukningen.

Sportschef Nicolai Leth Klinge modtog søndag aften de sidste tilbagemeldinger på anden runde corona-tests. Alle 39 var negative, og det var de også i første runde. Dermed opfyldte truppen alle krav om at kunne vende tilbage til hverdagen efter en uges suspendering af aktiviteterne.

Fokus er nu på næste kamp. Den spilles på lørdag aften i Odense mod HC Odense.

Mens ESV har tjent 2 points efter sine første 5 kampe i herrernes 1. division og ligger tredjesidst, har odenseanerne tabte alle sine 5 kampe og ligger nederst i tabellen.

Cheftræner Morten Frandsen Holmen er helt klar på, hvad det handler om for Elitesport Vendsyssel.

”Vi skal finde den positive attitude frem. Vi skal udstråle tro på os selv og vilje til at vinde kampene. Det har vi talt om i truppen, og jeg tror på, at vi kan gå på banen i Odense med en helt anden gejst, end vi viste i den seneste kamp mod Skovbakken.”

For Elitesport Vendsyssel begynder turneringen i virkeligheden først for alvor nu. De første fem kampe har alle været mod modstandere, der må forventes at havne i toppen af divisionen. For ESV er målet at undgå en af de 5 nederste pladser – tre direkte nedrykkere og to hold til play off.

”Et udbytte på 2 points indtil nu er faktisk lidt over forventning. Men fra nu af skal vi gå efter points i hver eneste kamp, fordi vi møder de hold, som er vores direkte konkurrenter i den nederste del af tabellen. Så vi kommer til at mærke presset, og det skal vi kunne holde til,” siger Morten Holmen Frandsen.

Kampen HC Odense – Elitesport Vendsyssel spilles lørdag den 17. oktober kl. 19.00 i Dalumhallerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *