Ambitionerne trykprøves

Det bliver en trykprøve for ambitionerne, når Elitesport Vendsyssel på lørdag kl. 14 møder Skovbakken i Park Vendia i herrernes 1. division i håndbold.

ESV’s fire foregående kampe har alle været mod modstandere, som på forhånd var bedømt som kommende tophold i rækken. Skovbakken derimod er et af de hold, som ESV skal forsøge at holde bag sig for at slutte i den bedste halvdel af 1. division. Hvilket er et ønskemål for det vendsysselske fusionshold.

På forhånd ser det ud til et jævnbyrdigt opgør mellem ESV og Skovbakken. De to hold har begge tabt til HØJ, Skive og Nordsjælland, der er placeret i divisionens topgruppe. ESV har tjent sine to points med en sejr over Sydhavsøerne, mens Skovbakken har vundet det århusianske lokalopgør mod HEI.

ESV ’s seneste kamp i Jyllinge mod HØJ gav et nederlag på 30-33. Forskellen på de to hold var primært Bo Spellerberg. Den mangeårige Kolding-stjerne var svær at holde styr på for vendelboerne og scorede ni mål.

Men kan ESV fastholde de gode takter fra HØJ-kampen, er en sejr over Skovbakken ikke umulig. Gæsterne har i Mathias Nikolajsen en profil, som hjemmeholdet skal holde godt øje med.

ESV-cheftræner Morten Frandsen Holmen advarer dog mod overdreven optimisme.

”Skovbakken er et godt hold, der lå på fjerdepladsen, da 1. division i sidste sæson blev afsluttet.” 

Billetter til kampen kan købes via Elitesport Vendsyssels hjemmeside her